Hidden background image

Vill du bli en Lavendo?

Lavendo växer och vi är alltid intresserade att träffa framtida stjärnor inom redovisning och lön. Vi söker dig som har mod att ifrågasätta hur bra kan bli bättre. Dig som har driv i leveransen till kund och hjärta för siffror. Tveka inte att kontakta oss om du tycker att det här passar in på dig!

På Lavendo har vi hjärta för siffror. Med andra ord så älskar vi det vi gör. Vi gillar att växa med kunderna och se dem göra succé. Vi har mod att ifrågasätta – finns det ett annat, bättre sätt att utföra en arbetsuppgift, exempelvis via en integration, så föreslår vi det. Vi tittar alltid på hur vi kan effektivisera och automatisera åt våra kunder. Vi sitter inte och gör onödig administration om det finns ett bättre sätt. Vi har driv i leveranserna, vilket betyder att vi levererar i tid med hög kvalitet och gör det lilla extra för kunderna.

Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Att utvecklas, att få påverka, att få feedback och beröm är en del av vår kultur. Vi är proffs men personliga och vi bjuder på oss själva. Personligheterna är olika men gemensamt för oss är att vi vill påverka och förändra och att vi gillar mötet med kund.

Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster som finns lediga för tillfället. Använd formuläret längst ner på sidan för att skicka en ansökan eller om du vill veta mer.

Lavendo är en redovisningsbyrå som alltid jobbar i nära samarbete med våra kunder och kollegor. Vi sitter på Södermalm i centrala Stockholm och våra kunder finns i Sverige men även i utlandet. Vi är en auktoriserad byrå genom SRF Konsulterna. Vi har kollektivavtal.

Ledig tjänst

Redovisningskonsult

Vi söker nu en Redovisningskonsult till vårt kontor på Södermalm i centrala Stockholm. Vi söker dig som har mod att utmana hur bra kan bli bättre, har driv i leverans till kund och hjärta för siffror.

Du kommer att få eget kundansvar och göra månadsrapportering, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer och rådgivning. Du gillar system och integrationer. Du har en ekonomisk utbildning från högskolan alternativt YH-utbildning. Du har 5 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på byrå med mål att bli auktoriserad redovisningskonsult. Du har goda kunskaper i företagsekonomi och redovisning. Du är också flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

Har du erfarenhet av att arbeta i Visma bokslut och skatteproffs, Fortnox och Excel är det meriterande.

Varaktighet & arbetstid

Tillsvidareanställning med provanställning

Heltid

Ledig tjänst

Underkonsult lön eller ekonomi

Vill du bli underkonsult till Lavendo?

Är du intresserad av att bli underkonsult inom ekonomi eller lön? Du skulle arbeta ute hos kund eller med uppdrag på vårt kontor på Södermalm i centrala Stockholm.

Vi söker dig som har mod att utmana hur bra kan bli bättre, har driv i leverans till kund och hjärta för siffror.

Du har ekonomisk utbildning från högskolan alternativt YH-utbildning samt erfarenhet av arbete som redovisningskonsult eller lönekonsult. Du är också flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

Ansök

Har du några frågor, vill veta mer om någon av tjänsterna eller bara presentera dig själv? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.


RedovisningskonsultUnderkonsult lön och ekonomiSpontanansökanPraktikAnnan