Måndag fokus samarbeten

Äntligen måndag det är så jag känner inför denna dag.

Har haft en härlig helg med vila, lek och barnkalas. Full med ny energi och redo för att ta tag i lite lösa trådar sen förra veckan. Att driva redovisningsbyrå är inte bara att jobba mot kund. Idag har jag startat upp ett nytt rapporteringsverktyg och byggt lite mallar. Samtalat med en programleverantör och gått igenom vårt avtal.

Jag brukar minst en gång om året gå igenom alla leverantörer och avtal för att se vad vi har för utbud och se om något behöver att förändras eller justeras. Jag går in och analyserar resultaträkningen och sen gör punktkontroller av tex programkostnader. Små justeringar kan spara många tusenlappar.

Det handlar inte bara om att spara pengar utan det handlar om att satsa på rätt saker i rätt tid.  I höst satsar vi på några nya system som jag tror ge det lilla extra till våra kunder. Tycker att vi fått en bra mix på våra samarbetspartners nu. Det är så jag ser de leverantörer vi arbetar med och outsourcar vissa delar till.

De är inte bara leverantörer utan en viktig del av Lavendo. I morgon blir det att förbereda sig inför att en fotograf kommer och fotar oss för en kommande artikel. Nu skall jag hämta min son och ha lite familjetid. Sen blir det bokslut när sonen sover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *