Hjärtat i företaget

I dag har det varit en intensiv dag på Lavendo. Möten från morgon till kväll.  Kom tillbaka från semestern för två veckor sedan och det har varit full fart från första stund. Vi får många  kundförfrågningar just nu. Det är så roligt att få träffa alla dessa entreprenörer.  Som entreprenör gäller det att göra rätt saker.

Vill man växa med sitt företag går det inte om man gör allt själv. Det första jag gjorde när jag startade Lavendo var att outsourca IT funktionen. Vi måste vara den minsta kunden som de någonsin haft.

Varför gjorde jag det? Jag älskar integrationer och affärssystem. Själva IT driften är basen. I vår bransch måste det bara fungera. Inget får krascha eller försvinna.  Bokföringen får inte försvinna, bokslutsbilagor måste dokumenteras och struktureras upp och sparas enligt lagen. För mig tar det dubbelt så lång tid att lära mig detta mot att jag låter någon expert göra det åt mig. Den tiden jag vinner kan jag använda till att jobba med rådgivning till mina kunder eller komma på någon smart ny ide för mitt företag. Framför allt det skulle inte bli lönsamt om jag skulle lägga så mycket tid på något som ändå inte ger mitt företag någon intäkt.

Det gäller att hitta rätt samarbetspartner som har samma grund syn som ens eget företag.  Det har vi verkligen hittat i Xllnc advise. Supporten är fantastisk och det känns som de är en del av Lavendo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *